Ζήστε τα οφέλη της συνεργασίας μαζί μας

Οι Σποράδες είναι το ιδανικό μέρος για να επιλέξετε ως ορμητήριο για λίγο να εξερευνήσετε την πλούσια πολυπολιτισμική κληρονομιά, τα ιστορικά μνημεία, τη γοητευτική φυσική ομορφιά, τα καταγάλανα νερά και τον ήλιο, εξηγώντας γιατί είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τις Σποράδες από μια ιδιωτική κρουαζιέρα, η οποία σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στο νησί με απόλυτη ηρεμία και ησυχία, ξεφεύγοντας από τα πλήθη και κατευθυνόμενοι ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους κολπίσκους που δεν είναι προσβάσιμοι από ξηρά.

Το MGA – Yachting προσφέρει την άνεση και την ευχαρίστηση των πολυτελών εξατομικευμένων κρουαζιέρων στα όμορφα νησιά των Σποράδων – μια εξαιρετική και αξέχαστη εμπειρία. Εγγυόμαστε μια υπέροχη μέρα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ φροντίζουμε όλες τις πρακτικές πτυχές του ταξιδιού αποτελεσματικά και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών.

Σε αυτό το πνεύμα, η ομάδα MGA – Yachting γεννήθηκε για να εκπληρώσει ένα κοινό πάθος, να διαπρέψει με τον πιο εγκάρδιο τρόπο στη φροντίδα των επισκεπτών της στο πλοίο είτε με καθημερινή ναύλωση στα καταπράσινα γαλάζια κρυστάλλινα νερά των Σποράδων είτε σε άλλους προορισμούς .

Αυτή η μοναδική άμεση προσέγγιση εξασφαλίζει τις πιο αξέχαστες διακοπές που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Εξερευνήστε τις υπηρεσίες, τις περιηγήσεις, τις ναυλώσεις και τον στόλο μας.

Υachts

Από εορτασμούς μέχρι εταιρικά ταξίδια κινήτρων και ομαδικής δημιουργίας, όλες οι ειδικές περιστάσεις αντιμετωπίζονται με προσοχή και εξατομικεύονται με εξατομικευμένα σχέδια που εγγυημένα θα κάνουν την εκδήλωσή σας επιτυχημένη.

Επαγγελματικό πλήρωμα

Για τους επισκέπτες μας που θέλουν το καλύτερο, οι ναυλώσεις σκαφών με πλήρωμα είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσουν την αποκλειστική εξυπηρέτηση στα καλύτερα γιοτ.

Ανακαλύψτε νέα μέρη

Ανακαλύψτε μαζί μας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Αιγαίο!

Καταπληκτικές Βάσεις

Αυτή τη στιγμή διατηρούμε δύο βάσεις στο Βόλο και στη Σκιάθο που μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες σας!

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

Το Hey Joe έχει φτιάχνει για να προσφέρει την μέγιστη πολυτέλεια καθώς και την πλήρη ευχαρίστηση σ’ όλες τις εκφάνσεις της

Η εταιρεία μας πέρα από τις άριστες εμπειρίες ναυσιπλοΐας που μπορεί να προσφέρει, μπορεί και να κάνει κράτηση για εσάς σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, εστιατόριο ή αξιοθέατα που εσείς θέλετε να επισκεφθείτε.Επίσης μπορούμε να σας  προσφέρουμε οργανωμένο πλάνο εκδρομής είτε σε ημερήσιο είτε σε εβδομαδιαίο επίπεδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το πείτε!Τέλος, το σκάφος μας είναι πλήρως εξοπλισμένο σε θαλάσσιο εξοπλισμό ο οποίος παρέχεται δωρεάν…..